Duschväggar i Malmö

Kvalitativa duschväggar i Malmö

Vi erbjuder duschväggar i Malmö av högsta kvalitet. Vi har ett nära samarbete med beslagsleverantörer och vi skräddarsyr din dusch efter dina önskemål.

Duschväggar i glas ger en enkel, stilren och anpassningsbar duschlösning som passar alla badrum oavsett storlek. Då det finns många olika utseenden, kan vi skräddarsy alla duschväggar efter dina önskemål oavsett storlek. Våra duschväggar i Malmö är alltid tillverkade av härdat säkerhetsglas, vilken minskar riskerna för personskador. Hos oss hittar du duschväggar som bland annat är härdat glas eller frostat glas.

Fristående duschvägg eller mot vägg?

Alternativen är verkligen helt efter dina önskemål. Du kan designa ditt badrum exakt som du vill ha det och efter de önskemål du har. Oavsett om du vill att din duschvägg ska stå mot en vägg eller om den ska vara fristående, hjälper vi dig ta fram den bästa designen.

Kontakta oss för duschväggar i Malmö

Ska du renovera ditt badrum och vill ha duschväggarna exakt som du vill ha dem? Kontakta oss. Vi hjälper dig designa dina duschväggar och levererar samt monterar de för att underlätta för dig i ditt badrumsprojekt.