Spegelglas i Malmö

Måttbeställda spegelglas i Malmö

Hos oss kan du måttbeställa dina spegelglas efter dina önskemål. Oavsett om det gäller mindre speglar eller en fulltäckande spegelvägg, kan vi leverera och montera speglarna åt dig. Vi skär och bearbetar spegelglas för inredning i bostäder, butiker, restauranger och gym. Vi har alltid silverbelagda speglar på lager. Brons, rökfärgade och guldbelagda speglar går även att beställa. Vi erbjuder olika former på våra spegelglas som bland annat rund, oval, sexkantig och fyrkantig.

Kvalitativa spegelglas i Malmö

Vi på Malmö Glasindustri är experter på spegelglas. Vi erbjuder helhetslösningar och utför både stora och små uppdrag. Med vår långa erfarenhet av spegelglas, vet vi vad som krävs för att kunna erbjuda våra kunder spegelglas av högsta kvalitet. Vi ser alltid till att ge varje uppdrag lika mycket omsorg och skräddarsyr lösningar som stämmer överens med dina behov samt önskemål.

Vi har ett stort utbud av högkvalitativa spegelglas till bra priser.

Kontakta oss för spegelglas i Malmö

Vi hjälper med forma, leverera och montera spegelglas i Malmö samt resterande Skåne. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig ta fram den design du önskar!